1. A uvádza to správnu základňu oblačnosti alebo sa to nerovná vôbec skutočnosti (ak máš nejaké skúsenosti z pozorovania)?Kopis píše: - základna mraků je uváděna ve výšce relativní, je nutno ji přičíst k výšce meteostanice. Pokud tedy je uvedena základna mraků 300 a výška stanice je 500 m, tak skutečná výška mraků je 800 m.n.m. Z WD je již odeslána rovnou hodnota 800 m.
NIc podstatnějšího jsem zatím neobjevil, takže se mně to jeví tak, že pro chod WDL plně postačí Meteoplug, není potřeba PC a WD.
2. Mám v tom chaos.
 Nieje potreba PC?  WDL je len aplikácia v PC.  Takže nám treba meteostanicu, meteoplug, PC a to ide na www stránku nie?
  Nieje potreba PC?  WDL je len aplikácia v PC.  Takže nám treba meteostanicu, meteoplug, PC a to ide na www stránku nie?To sa zapája do PC alebo do routra? Počul som že do routra.

Ten WD je pouze FLASH, ktery budes mit na sve webove strance. Tak ze aby jsi mohl zobrazit nejake data, musis mit webovou stranku.
 Ten WD je pouze FLASH, ktery budes mit na sve webove strance. Tak ze aby jsi mohl zobrazit nejake data, musis mit webovou stranku.