Po pravdě řečeno, taky se mi nechce věřit, že by pád stanice z cca metru na trávu způsobil nějaký problém. Přesně se stalo toto:
a) stanici mám asi půl roku, zatím pro ni hledám na zahradě vhodné místo. Znamená to, že ji mám
na tyčce od smetáku

. Vnější čidlo jsem používal s anometrem, srážkoměr jsem neměl připojen.
Bezdrátová komunikace mezi vnějším čidlem a základní stanicí normálně chodila bez problémů.
b) těsně před odjezdem na dovolenou jsem ke stanici připojil srážkoměr. Chtěl jsem mít na dovolené
přehled, zda tady prší a jak moc a podle toho požádat kamarády o zalití zahrádky. Právě při
nacvakávání mi stanice spadla. Nevěnoval jsem tomu pozornost, nacvakl jsem tam konektor
od srážkoměru a vyjel dovolenkovat.
c) na dovolené jsem zjistil, že venkovní čidlo se základní stanicí nekomunikuje. A od té doby už nezačalo.
Zkoušel jsem resetovat základní stanici (takový ten dvouhmat PRESSURE+WIND), zkoušel jsem vyndat baterky
z venkovního čidla na déle než minutu (jak píší v návodu) a znova reset, zkoušel jsem vyndat baterky z venkovního
čidla a odpojit napájení základní stanice, zkoušel jsem všechno možný a nic.
Skoro bych se vsadil, že Tobě moje venkovní čidlo pojede

). Takže odpověď na Tvou otázku - já jsem z Brna,
ale pokud bys byl ochoten moje čidlo vyzkoušet u Tebe, tak bych jej k Tobě poslal poštou a samozřejmě zaplatil
i poštovné zpět. Nechce se mi jej vyhazovat, protože je slušná šance, že mu nic není. Prosím napiš mi na mail
ws@tns.cz a domluvíme se.
Díky