Moderátor: Moderátoři
TomasBurt píše:...ale krupobití bylo mnohem silnější - padaly poměrně měkké kroupy (něco mezi vločkami a kroupami) o velikosti 1-2 cm. Napadl toho zhruba 0,5 - 1 cm. Přesto srážkový úhrn bude určitě nižší než v pátek.
supercela píše:Ahojte! Tady taky buřka jako v Nejdku. Kroupy 2-3cm, blesky nic moc, bylo to dost nečekané.Kroupy taky nebyly ty tvrdé korály co ničí auta a skleníky, spíš takové sněhové kuličky. Letošek je dost výjimečný, my tu moc bouřek nemíváme ale letos už 3. Jsem zvědav co v létě.
no fascinující to je pokud to neničí auta, skleníky, okna a ze keřů a stromů nezůstanou a ž 2/3 listí na zemi. Já mám slušnejch cca 8 cm zážitek a to stačí, teď když už mám stanici, tak bych to radši ani neriskoval, co by z toho zbyloJanek píše:supercela píše:Ahojte! Tady taky buřka jako v Nejdku. Kroupy 2-3cm, blesky nic moc, bylo to dost nečekané.Kroupy taky nebyly ty tvrdé korály co ničí auta a skleníky, spíš takové sněhové kuličky. Letošek je dost výjimečný, my tu moc bouřek nemíváme ale letos už 3. Jsem zvědav co v létě.![]()
![]()
Co na tohle říct?! Ale nejhorší je to, že já si nedokážu přestavit ani ty 2cm kroupy. To musí vypadat hrozivě. Jasné, na Youtube apod. jsem viděl nějaké 5cm, ale na vlastní oči to musí být neporovnatelně fascinujičtější zážitek?! Zítřku nakonec i věřím. Čekám na vyjádření Adiho; ten tyhle situace zná dýl než já...