Já už taky blbnu. Jaksi často se někomu vysměju a pak zjistím, že to má v uvozovkách...Tom píše:Asi jsem to blbě napsal v zimním období určo byla,ale myslel jsem to v uvozovkách spíš překvapení že v červnu![]()
ted už je jasno.....

Moderátor: Moderátoři
Já už taky blbnu. Jaksi často se někomu vysměju a pak zjistím, že to má v uvozovkách...Tom píše:Asi jsem to blbě napsal v zimním období určo byla,ale myslel jsem to v uvozovkách spíš překvapení že v červnu![]()
ted už je jasno.....
no já myslim, že i kdyby se snažil na kole zůstat, tak asi rychle spadnulTom píše:Přesně tak odpovídají tomu popadané stromy v okolí pracuji 1 km od letiště to byl opravdu mazec...nebylo vidět na krok chudák kdo jel na kolegerykm píše:Brno - Tuřany 31 m/s...![]()
hele nech si ty vtipy joJanek píše:Tak vidíme, že si extrémní jevy pohnuly. V Teplicích už mají zalito. Dobře, kde teď?!![]()
JJ, minulý rok u mě to spadlo za 2 min...storm_ice píše:hmm tak bouřky spíše kolem nás tu nic moc napršelo jen 6,2 mm někde to spadlo i za 5 min
Aktuálně 20:10 skoro zataženo, po bouřce ℔ T 18,4°C▼ ℔ vítr S do 1 m/s ℔ tlak 1013,7 hPa► ℔ vlhkost 92%