Dnes už to nevypadá na nic, zato zítra budu v očekávání. Aladin to sice posunul víc na Z, ale víme, jak to dopadlo dnes...

Moderátor: Moderátoři
zdravim kolegu po delší době .. u nás snad ještě hůř ... večer jsem jel na kolo a byla vydět postupně rostoucí lajna Cu, domu jsem to stihnul akorát, i když začlo pršet cca 30 min po příjezdu na JZ města už poprchávolo když sem tam projížděl a po příjezdu domů bylo vidět jak tem leje. nakonec to začlo hned silným deštěm a během hodiny spadlo 20 mm teplota klesla na dnešní minimum - 17,0°CKross píše:Hezký den z Mostu! Po delší době jsem zpět. Dnes polojasno až sk. zataženo, večer až zataženo, zatím beze srážek. Ani hrom ještě nebylo slyšet. Úspěšně se nám to výhýbá. Je tady totální sucho. Od 20. května napršelo celkem 2,9 mm!Dnes max. T 29,8°C, kolem poledne. Min. T 16,9°C, přízemní T 12,8°C. Stav ve 21:00-T 20,8°C, zataženo, 8/8, vývoj oblaků, Cb, Cu, Ac, As, vlhkost 75%, tlak 1011 hPa, setrvalý, bezvětří. Zdárek!
Jak jsem se díval na radar, tak jsem se schválně podíval i na Přerov, viděl jsem mezeru; tak si říkám, jestli zas gerykovim vůbec něco spadlo.gerykm píše:Jsem tady asi jediný, komu včera nespadla ani jedna kapka deště.