Vichr píše: ..........Pánové, navrhuji sezónní migraci. Flames na jih, Adi na severní pól!

"turecký" měsíc? asi mě něco uniklo, znám turecký med

Moderátor: Moderátoři
Vichr píše: ..........Pánové, navrhuji sezónní migraci. Flames na jih, Adi na severní pól!
Já také, navíc byl dobře vidět popelavý svit zastíněné části "tureckého" Měsíce - parádadědahvězdář píše:...Večer po velice dlouhé době jsem se kochal srpkem Měsíce a hvězdami.
Psal jsem to Tomášovi na facebook, tak kopnu i sem:dobrmanek píše:"turecký" měsíc? asi mě něco uniklo, znám turecký med
To tady u nás nehrozí. Jihozápadní proudění přináší velmi vysoká teplotní maxima, ale ranní teploty při jasné obloze spolehlivě klesají pod nulu. Vzpomínám si na 24. únor 2008, kdy při jihozápadním proudění teplota vzduchu odpoledne překročila 20 stupňů. Den však začal přízemním mrazem. Nicméně, některé jiné lokality v Jč aktuálně mrazové dny nemají. My jsme v kotlině. Jiná situace je při cyklonálním proudění od JZ. To je teplo ve dne v nocikocurekp píše:přesto je zajímavé, co dělá jihozápad s teplotami večer a v noci tady. Je 22:15 a je ještě 8°C.