Vazne uvazuji o koupi teto stanice. .pokud sni mate
nekdo zkusenost,jak dobrou ci spatnou,tak prosim napiste.
Dik .ondra.

Moderátor: Moderátoři
jak píšeš tuto stanici mám taky..budeš se asi divit, ale ted celé prázdniny jsem tuším neměl ani jeden výpadek, dva měsíce určitě ne..Jan Pícha píše:Já budu upřímný a mluvím za sebe Největší problémy bych viděl v bezdrátovém přenosu, který mi fungoval u této stanice špatně zejména teda u srážkoměru,jedna zeď už byla problém.Měl jsem doma TFA nexus, ta mi co se týče bezdrátu jela bez větších problémů, srážkoměr za dobu používání stanice nevypadl ani jednou.Navíc u WS 3650 je absolutně nedomyšlené hledání ztraceného signálu,vždycky se musí resetovat čidlo (vyndat baterie) což mě teda v zimě rozčilovalo.Pokud to budete mít v přímém dosahu (konzole > senzory) mělo by vám to šlapat v pohodě.Kvalitu měření kromě vlhkosti považuji za dobrou,zejména teda u větru, který se aktualizuje každé 4 sec a srážek,které stanice dokáže zaznamenat již po spadnutí 0,25 mm.Kabel od anemometru mi fungoval i na 40 metrový prodloužený klasický telefonní kabel.
pokud by jsi chtěl můžem se o ní pobavit víc, vedle pod nickem dole mám kvítko s číslem icq, tak se klidně ozvi, tuhle stanici ještě jeden amatér z Podivína tušímondra píše:ahoj,tak jasny,ona asi kazda ta stanice ma neco pro,i neco proti.
Myslim ze i u tech profesionalnich jsou nejake mouchy.
Potrebuji aby to merilo slusne vitr,teplotu,vlhkost aspon. A slo to pichnout na Pc.