Vedro, dusno, polojasno, včera skoro jasno. Dělám na domku, poslední tři dny klasicky od 7 do přibližně 9 večer. Měl jsem tam celkem šikovného chlapa na elektriku - nové rozvody, pak zedničína, zadělaní stop po vybouraných příčkách a drážkách po nové elektřině. Ovšem rozvody jen v jedné části, za týden se bude pokračovat. Na příspěvky nebyl čas, dneska mám "volno", je neděle.
Teplot ráno podobně jako u Fractala, čili 17 stupňů,v Suché chladněji, v Suché o stupínek méně, max. teploty v pátek šly zatím nejvýše - někde na 29-30, včera o dva stupínky méně, lepší dohlednost a aspoň na chvíli polevilo protivné dusno. Krásná dohlednost - díky suchému a "chladnějšímu" vzduchu přední strany výše - Beskydy jak malované. Nesledoval jsem to, ovšem Jeseníky včera mohly být vidět taky.

Otec tam jezdíval kdysi dost často, posílali ho tam ze šachty kvůli plícím a kvůli tomu, aby podnik nemusel platit odškodné za podlomené zdraví ... Je pravda, že mu to částečně pomáhalo, ovšem týden po návratu s ním nebyla řeč - než si zvykl opět na zdejší letní dusno a "hustý" vzduch. Ovšem táta Jeseníky si zamiloval a byl tam jako doma ...
Teploty večer včera 18, předvčerejškem dlouho do noci 21, pak to padlo na 17 k ránu.
Nyní už je nějakých 22, z ranních 16 to vyletělo rychle. Toulá se po obloze nějaká oblačnost a ta zvýšuje pocit dusna.
zatím