Jan Pícha píše:Abych to teda stoprocentně neproklínal tak když už to teda měří,tak to alespoň měří teda dobře no,ale k čemu to je když mi z bouřky chybí půlka srážek....ještě že jsem pro jistotu ven hodil hrnec.Z vlastní zkušenosti je tahle stanice omyl a jsem z ní zklamán.Zlatá TFA Nexus....bohužel jsem se opět nechal nachytat na reklamu a buud muset jet a chatu a TFA přivést sem domů a ukončit měření zajimavého počasí tam..jiné řešení nevidím.I teploměr z Lidlu na 433 Mhz mi jede daleko líp jak tento vehykl.A nevěřim dobozci,že se těchto stanic prodalo dost a že si uživatelé nestěžují.tssss
Když napíšu, že si, pane Pícho, uživatelé nestěžují, pak tím myslím to, že si nestěžují. Nejsem lhář a Vy jste oprsklý. Vzpomeňte si na WXR - byl problém s datumem, všude se na evropských fórech diskutovalo,ale já, jako jediný z Evropy jsem poslal hlavní jednotku do Číny a komunikoval s fabrikou. Vyřešilo se a dnes nejsou problémy. Když byl problém s WS 3600, všude se diskutovalo, ale já zastavil prodej a všem vyřídil reklamace, neptejte se ani kolik mne to stálo nejen peněz, ale práce. Conrad WS 3600 prodává dál a kašle na problémy. Mi nejde sakra jen o kšeft, ale snažím se, aby byl zákazník spokojený. Ať tady někdo napíše, že jsem se na zákazníka vykašlal. Vozím čidla, na kterých se nedá skoro vydělat, jen jako službu zákazníkům. A vy tady budete kopat kolem sebe jako malý kluk. Tak si kupte Vaisalu. Jenže to by jste zase prskal, že je drahá. Takže začněte dělat něco jiného, jste nespokojený a osočujete. Chystám stanici v ceně 30 - 40 tisíc a jsem zvědav, pokud se mi podaří ji dovézt a splnit všechny podmínky unie ve variantě 2,4 GHz, jestli si ji koupíte, jako zapálený meteorolog. Jdu se uklidnit prací.