Ahoj,
Jasno, ráno mimo město šedivák, minima necelé 4 stupně u mně na kopci, na kraji města, mimo město a v ďolíku bylo k ránu pěkně šedivo. Zdá se, že je krapet chladněji než včera, aktuálně máme 7 stupňů.
Uvidíme, jestli kýžené srážky přinese čtvrteční výšková níže, nejnovější Alladin srážky posouvá nad Jeseníky, ovšem dál nevidí, jestli to dorazí i k nám. Snad ano. Příroda je hodně popředu, v Ostravě už začínají dokonce šeříky ... a sucho sílí.
Stran přídavků - osobně nemáme s ženou na ně nárok. Mám plat takový s ženou, že na ně nemáme nárok, nikoliv, že bychom je nepotřebovali. Stále investujeme do potomků, v pátek mně čeká výdaj x tisíc za příčnou flétnu
Ono totiž chybí jednoznačná podpora těch, kteří hodlají slušně vychovávat děti, investovat do jejich vzdělání, např. formou daňových odpočtů za LŠÚ a kroužky apod ... U oněch neslušných by stačilo podmínit dávky tím, že jejich děti budou chodit pravidelně do školy a mít školní pomůcky a věcí z tím spojené v pořádku.
Ono to jde, ale je třeba jednoznačně říci, že mít děti je dobré, vychovávat je v stabilní rodině a to už jenom kvůli budoucím daňovým poplatníkům, nemluvím o dalších pozitivech. Politická podpora, nemusí být nutně finanční, to je to, co zde není a krom lidovců snad u nás ani nebylo. Ono se to ovšem v Evropě jaxi nenosí ....