Aktuálně 08:30 zataženo, jednotlivé sněhové hvězdice

Moderátor: Moderátoři
No to neni z žadných novinek, stačí se jenom dívat na předpovědi a taky na situaci kolem sebe - velká sněhová pokrývka, advekce studeného vzduchu ze SV ....Tom píše:Tuhé mrazy...to je spíš výjev NOVINEK A DÁŠI HONSOVÉ KLASIKA v nížinách určitě ne..CtiborV píše:Ahooj, nám tu "valilo" celej den a celou noc, nyní máme 25 cm sněhu celkem. Aktuální teplota -2,9 st. C, sněžit už přestalo, ale za to se nám tu ale rozfoukal velice čerstvý S až SV vítr. Takže sněhu je ve vzduchu v podstatě stále dost.
Výhled na další dny je hodně drsný : krutý mráz až do konce týdne a pak další tuny sněhu. Tahle zima zatím dokázala hodně překvapit...
Asi jsme si nerozuměli možná jsem to napsal špatně no i podle tohoto modelu tedy pod -20C v nížinách nevidím alespon na jihu měl jsem na mysli nížiny ne horské oblasti ev.údolí tak snad si už rozumímeNo to neni z žadných novinek, stačí se jenom dívat na předpovědi a taky na situaci kolem sebe - velká sněhová pokrývka, advekce studeného vzduchu ze SV ....
sníh sice je ... ale je sníh a sníh ... no mě aby to nas.alo, tak buď se zatáhne nebo bude foukat, takže budu rád za -10°Cgerykm píše:Kolem -20°C i níž může být v horských údolích při vyjasnění a uklidnění větru. Ale i v nížinách klidně těch -15°C být může. Sníh leží téměř všude...
hlavně je to dost hrubý, zatim co i v nížinách může být v údolí -15°C teď si tipnu Žatec, tak třeba u nác budem mít sotva -10°CTom píše:Asi jsme si nerozuměli možná jsem to napsal špatně no i podle tohoto modelu tedy pod -20C v nížinách nevidím alespon na jihu měl jsem na mysli nížiny ne horské oblasti tak snad si už rozumímeNo to neni z žadných novinek, stačí se jenom dívat na předpovědi a taky na situaci kolem sebe - velká sněhová pokrývka, advekce studeného vzduchu ze SV ....![]()
![]()
....No je to model který také nemusí vyjít každopádně mrazivo bude-pravda se ukáže až na teploměru
Nepřehodí, bo adminem zde je Tomáš Prouza - já jsem jeden z adminů na fóru "bouřek"...storm_ice píše:4Tom .. on to pak gerykm přehodí, mu trochu přiděláme práci