Fractal - Teplota k 26 s jedoucí klimou, tak to je nářez.
Když se pro změnu zamyslím já ---- chtělo by to změnu do chladnějších a čistších poloh.
Na horách dnes kupodivu 28 stupňů ve stínu nevadilo, zatímco doma dole při 25 k večeru jsem byl mokrý jak myš při komáří "žranici". Takže z toho pohledu rozumím Flamesovi. V kopcích léto je opravdu příjemné, přes relativně vysoké teploty během dne. Toto je ostatně příjemně kompenzováno příjemně chladnými rány a vlahými večery. Zarážející je, že oněch 27-28 se bez problémů drželo v 600 metrech. V Písku u Jablunkova se to krásně kumulilo, doma pokud vím, se vyskytly jen ojedinělé Cu Hum. Doma rovněž padl tropik při 31,3 stupních a teplota v baráku nahoře se nebezpečně blíží 27 stupňům (bez klimy)
Mimochodem Olza (Olše) je opět skoro na suchu.
Zde mně nejvíce vyhovuje podzim a samozřejmě zimní měsíce, ovšem ty jen tehdy, když jsou skutečně zimní. Letošní parodie na zimu byla hotovým utrpením. Mimochodem podzim podle klimatologických tabulek se neoteplil vůbec, tak asi proto

Ps - na kilečka nemám žádný návod. jen pracuji na zahradě/doma a pokud mohu, jedu do přírody/do hor. Tučné/přeslazené potraviny nejím z principu. Nedělají mně dobře a ani nechutnají. Představa přeslazených/ tučných pokrmů v létě --- raději nerozvádět