Ahojky
Flamesi, docela brutus, byť mám chladno rád.
Tobě by vyhovovalo nynější počasí u nás. Dýchá se dobře a mráz zatím nebyl, ale asi do rána bude, nu což - Za týden bude pro tebe zcela určitě dobře. Padnou letní teploty zřejmě. U nás bude nedýchatelno a dusno, kamenuj mně, mně vyhovovalo dnešní, "finské" počasí se skvělým vzduchem a cumuly na obloze

Sice je příliš chladno, ale máz u nás zatím nebyl a polétavý prach spolu s dusnem tento druh počasí nezná

U nás ony rozpadající se přeháňky a zvětšenou oblačností zajistily relativní teplo v noci spolu s mírným větrem. Pár kapek, nic víc.
Takže minima ráno na 3, v 8 hodin již na 6, v poledne 12, nyní ovšem jen necelé dva, při jasné obloze, při zemi jistě už mrzne. Po celý den je polojasno až skoro jasno, nyní zcela bez mraků. Srpeček mladého měsíce je pěkný

Rané brambory zatím ještě nevzešly až na pár nedočkavců, což je vzhledem k očekávanému mrazu zítra dobře. Je zalito fest. napadlo předvčerejškem celkem 25 mm, takže s sazením pozdních bude třeba ještě dva - tří dny počkat, než to trochu vyschne. Ovšem v neděli a v pondělí může opět pršet či bouřkovat.
zatím