Tom
ty taky mám pocit, že těch aut furt přibívá, dřív byl nějak člověk zvyklý ve městě třeba o víkendu potkat pár aut, ale dneska to je síla, uznám i já jsem začal víc jezdit, ale já používám všecko jak auto, tak bus pokud to jde a do naší vesničky něco jede, víkendy sou o ničem, a na kole jezdím přes týden do práce a sem tam o víkendu nějaká větší akce..tento typ lidí taky nemusím, to zase já když vezu mati například na nákupy do velkého nákupního centra, tak ju vyhodím u hlavního vchodu a eště me nenapadlo, hledat místo někde blízko, mám svoje sice je trochu dál, nepotřebuju tam někde miškovat kvuli jednomu místu, pěkně to šoupnu aji dál a je klid, aspon nemusím poslouchat lidi kolem jestli už nechci jet atd, a nikdo nám ho neodře:)) četl jsem tedka na novinkách nějaký článek o českých tlouštících a ta fotka teda to byla síla..byl tam dobrý názor, at tohle my za ostatní neřešíme, toto za nás vyřeší příroda..prostě a jednoduše budou víc nemocní, problémy s početím, tedy množením a ono jich zase ubude, když budou mít tolik zdrav problémů, zase to dopadne tak, že přežijí jen ti odolnější, a co se cpou kalorickýma bombama a pohyby maximálně, že si pro ten hambáč dojdou, tak s tim si prostě příroda sama poradí, na to bude i zdravotnictví krátké..možná drsné slova. Navíc hodně lidí i proti své vůli dýchá všelijaké hnusy, ale to je zase něco jiného, i když přírodě to bude fuk. Ale my sme tady fakt jen jakoby na návštěvě na této planetě, ani se nenadějem a pudem pod kytky

jinak Morava hlásí stále skoro jasno, ale dnes už díky oblačnosti asi tak teplo jako včera nebude.