Moderátor: Moderátoři
To já myslím,že takoví odborníci u nás jsou,jen nejsou propagovaní jako zmíněný Bastardi.U nás se naparuje madam Honsová,protože ji bere Nova,ale když se rozpovídal Seifert,Vondráček,nebo dříve Lípová či Papež,bylo to vždy velmi zajímavé.CtiborV píše:Bastardi je borec, skoda ze takovej odbornik neni treba i v cechach, libi se mi, ze chodi daleko do minulosti a srovnava podobnost jednotlivych roku a spojuje pocasi s el nino apod.. Je videt ze, to neni nejak Honsova ktera se umi akorat divat na GFS...Adi píše:Ahojky,
Stran vývoje zimy - zajímavé video, možná jsem ho už sem dával - http://www.accuweather.com/video-on-dem ... n%20Europe
mějte se hezky
A co takový pan Koubek... (pro nás pamětníkyFlames píše: To já myslím,že takoví odborníci u nás jsou,jen nejsou propagovaní jako zmíněný Bastardi.U nás se naparuje madam Honsová,protože ji bere Nova,ale když se rozpovídal Seifert,Vondráček,nebo dříve Lípová či Papež,bylo to vždy velmi zajímavé.
Klid, pánové. Vždyť je to ještě 5 dní dopředu, nechme se překvapit... Třeba bude pršet i v ChebuTom píše: ...no a k tomu GFS.Už několikrát to tak ukázalo nejdřív ne pak po Brno pak zase ne pak až do středních Čech no a bohužel čím více se to přibližuje tím je teplotní mapa neúprosnější směrem k oteplení.Uvidíme pořád se to ještě může změnit ale je to čím dál horší.....
My se bavíme o krátkém a slabém, ale podstatném oteplení v pátek, příp. v sobotu, protože mají padat poměrně vydatné srážky a neradi bychom, aby místo sněžení pršelo...suchysvatonovice píše:...k tomu gfs,teď právě na něj koukám a žádné oteplení nespatřuji.Naopak 11.1. tam mají krásnou fialovou skvrnu přes ČR a vyhrožují s -20 i víc.