Tohle se právě řeší na ASS.Janek píše:Tomáš Prouza: Myslíte, že údaje a popis bouřkových situací zde pozoruje někdo z ČHMÚ? A když ne, mohli bychom to některému pracovníkovi Ústavu navrhnout > spolupráce by jistě nebyla na škodu. Třeba by z toho plynuly jisté výhody pro obě strany.Ale je to takový ten návrh narychlo, bez delšího promyšlení důsledků.
Že by u mne jako u správného blonďáka fungovala intuice?Tomáš Prouza píše:Tohle se právě řeší na ASS.Janek píše:Tomáš Prouza: Myslíte, že údaje a popis bouřkových situací zde pozoruje někdo z ČHMÚ? A když ne, mohli bychom to některému pracovníkovi Ústavu navrhnout > spolupráce by jistě nebyla na škodu. Třeba by z toho plynuly jisté výhody pro obě strany.Ale je to takový ten návrh narychlo, bez delšího promyšlení důsledků.
Zdravím,já bych prosil dát odkaz na tu stránku ASS že bych se také na to podíval.Moc děkuji.Tomáš Prouza píše:Tohle se právě řeší na ASS.Janek píše:Tomáš Prouza: Myslíte, že údaje a popis bouřkových situací zde pozoruje někdo z ČHMÚ? A když ne, mohli bychom to některému pracovníkovi Ústavu navrhnout > spolupráce by jistě nebyla na škodu. Třeba by z toho plynuly jisté výhody pro obě strany.Ale je to takový ten návrh narychlo, bez delšího promyšlení důsledků.
Je to www.bourky.comdubnany 189 píše:Zdravím,já bych prosil dát odkaz na tu stránku ASS že bych se také na to podíval.Moc děkuji.Tomáš Prouza píše:Tohle se právě řeší na ASS.Janek píše:Tomáš Prouza: Myslíte, že údaje a popis bouřkových situací zde pozoruje někdo z ČHMÚ? A když ne, mohli bychom to některému pracovníkovi Ústavu navrhnout > spolupráce by jistě nebyla na škodu. Třeba by z toho plynuly jisté výhody pro obě strany.Ale je to takový ten návrh narychlo, bez delšího promyšlení důsledků.
A diskuzní fórum je tady: http://www.bourky.com/forum/index.phpdubnany 189 píše:Zdravím,já bych prosil dát odkaz na tu stránku ASS že bych se také na to podíval.Moc děkuji.
Jj moc díky,už jsem se i díval a vypadá to moc dobře možná se tam taky zaregistruji a budu tam přispívat,tak jako tady.gerykm píše:A diskuzní fórum je tady: http://www.bourky.com/forum/index.phpdubnany 189 píše:Zdravím,já bych prosil dát odkaz na tu stránku ASS že bych se také na to podíval.Moc děkuji.