Večer ještě 8 stupňu a polojasno s zatoulanými Ac, k ránu zataženo, od půl sedmé slabý déšť, teplota na 4, nyní padá déšť se sněhem a stupně dva, tedy něco málo pod něma. Napadl asi 1 mm srážek, dle radaru už toho asi moc nespadne.

Moderátor: Moderátoři
Taky jsem se večer chystal ale frontální oblačnost od JZ mi to zhatila, tak snad dneska se to povede. Jinak nejblíž bude Venuše a Merkur 4.4. a to 3° tedy asi 6 měsíčních úplňků od sebe, tak se určitě na Z mrkněte!dědahvězdář píše: Po západu Slunce jsem po prve letos viděl planety Venuši a Merkura, ( Merkur bude vidět až do 15. dubna, Venuše bude ozdobou večerní oblohy až do prázdnin ).
Ale bývá, i když lokálně je to různé v závislosti především na orografii. Viz třeba nový "Atlas podnebí Česka".kapr píše:...nevím jak to potrvdíš nebo ne, že SV území moc bouřkový nebývá..
Aby to nebylo jako loni - na první bouřku jsem čekal do půlky května...dobrmanek píše:...Snad většina lidí z fór již měla aspoň blýckavicu, jen já a Michal G. stále bez záznamu. Kdo si počká, tak se snad jednou dočká
. ...