Moderátor: Moderátoři
No my taky nejsme meteostanice ČHMÚkocurekp píše:Toš chlapi vidím, že si notujete, ale nevím, esli vám věřit, bo žádná z ČHMÚ stanic na JM dnes neměla přes 30°C.
Je opravdu si potřeba uvědomit ,že nemáme profi přístroje teploty na JM byly okolo +30C tolerance + - 1C je asi dobrá.Kdyby tu někdo házel 32 a víc tak to už by bylo hodně špatnýfractal píše:No my taky nejsme meteostanice ČHMÚkocurekp píše:Toš chlapi vidím, že si notujete, ale nevím, esli vám věřit, bo žádná z ČHMÚ stanic na JM dnes neměla přes 30°C., nicméně tak zlé to s náma taky není (odhaduju že za slunečného dne mi to měří max o +1 °C více než kdybych měřil dle metodiky ČHMÚ, čemuž se vzhledem k umístění čidla dost divím
), Dyjákovice i Brod nad Dyjí přes 30 °C měl, alespoň podle grafů: zde a zde, Brno Žabovřesky se 30 °C dotklo.
Jinak po velmi teplé noci kdy teplota klesla na 18,4 °C a ještě ve 2 h ráno bylo tropickonočních 20,1 °C, kolem 5 h spadlo pár kapek z nějaké rozpadlé bouřky, co nám sem poslali Rakušáci, aktuálně máme polojasno a 21 °C - Podivín. Cestou do Brna jsem ale z polojasné oblohy vjel do černoty nad Brnem, kde celkem slušně pršelo. Momentálně se to v Brně už trhá, tady mám za oknem 17 °C.
Jsem zvědavý, co nám ta dnešní fronta zajímavého přinese. Snad bude co sledovat.