Aktuálně 23:20 jasno
℔
13,4°C ℔
VJv do 1 m/s Moderátor: Moderátoři
℔
13,4°C ℔
VJv do 1 m/s no nic ve zlém ale chce to pořádně čístkocurekp píše:Pánové, do prčic opravte si ta čidla, 24°C s běžným radiačním štítem bych měl taky, v Teplicích dle ČHMÚ bylo max kolem 20°C (červená), tak pak se nedá seriozně porovnávat...
Já si fakt nepamatuji, opakuji pokud to vyjde, až 23 dní v kuse jasno až polojasno + ty teploty + duben.storm_ice píše:podle toho co není normální ? ta malá oblačnost ??kocurekp píše:Nedá mi to, musím se s vámi podělit o výhled na 14 dní z WeatherOnline - buď se můj oblíbený zdroj mýlí nebo to opravdu není normální. Pokud to vyjde, tak to tady opravdu ještě nebylo, nebo se mýlím, páni statistici

℔
22,8°C ℔
V 4 m/s Aha, tak už je to jasné.dubnany 189 píše:Já mám čidlo teploměru asi 30cm ode zdi na Z-SZ straně.Slunce na něj svítí většinou pozdě odpoledne a večer před západem.

Břeclavsko jedno z nejteplejších míst v ČR takže třeba s Tuřanama se to nedá srovnávat ten 1C minimálně rozdíl bývá takže teplotě na hranici 25 když přivřu všechny oči co mámfractal píše:Zdravím,
no já se otevřeně přiznám že čidlo nemám umístěno dle metodiky ČHMÚ ale mám je poctivě tepelně odizolováno a větráno. Nicméně je na západní stěně domu nad prašnou částečně zatravněnou zeminou a momentálně jsme na maximu 25,8 °C (ráno 8,7 °C), ale co se dívám po okolí i na link který je o kousek výš, tak to tak zlé nemám. Některé stanice už mají také přes 25 °C. Zajímavé je, že na grafu teploty není patrný žádný skok, od toho jak na něj začne svítit (cca kolem 15 h), což dle mého svědčí o tom, že měří opravdu teplotu okolního vzduchu a není ovlivněné radiací slunce, tou je ovšem ovlivněný vzduch v okolí čidla, ale s tím momentálně moc neudělám, snad si tam pokusím vypěstovat trávník
Jinak samozřejmě jasno s jižním větrem teď odpoledne v nárazech až k 7 m/s.
P.S. Strážnice také překonala 25 °C. Link.