Tak dneska ráno to bylo super. V autě jsem měl nalazenu F1 a zrovna tam běželo počasí a hlasatelka říkala: V Česku je momentálně polojasno až skoro jasno ..... a v ten okamžik sem docela nahlas řekl: tak z čeho ku..a tak sněží

. Venku zataženo a chumelenica jak sviňa, 1 cm nového sněhu a k tomu nepříjemný vítr. Ještě celé dopoledne poletoval sníh (jen slabě) až poté se oblačnost začala rozpouštět a odpoledne už sluníčko velmi krásně hřálo a sníh mizel před očima. Ač mám zimu rád, tak si říkám, že už ji bylo dost. Ráno bylo okolo 3 cm, teď večer je pokrytí kolem 30 %, ale v lese je stále souvislá vrstva do 3 cm. Srážky za včerejšek 1,4 mm, dnes neměřitelné. Dnešní tmax 3,6 °C, tmin asi hodně hluboko pod nulou, aktuálně -4,5 °C, ale rychle to leze dolů, tlak 1022,3 hPa.
Zítra si užiju
750 km autem (južné Slovensko, Rakúsko a zpět přes Brno a Přerov). Jenže dneska se odporoučel tlumič, který dělá na nerovnostech kravál, k tomu nízkoprofilovky a dálnice Lanžhot -> Brno. Ten kdo ji zná, tak ví o čem mluvím, abych si vzal sluchátka na uši. Už teď jsem vytřepany, když na ni myslím