No, uz dlhsiu bodu si vsimam, ze sa mi pravidelne zasekava teplota a aj vlhkost. Na konzole svieti kontrolka teploty, takze signal z cidla prijima. Baterie su menene, Lithiove, plne nabite. Konzola je v SCAME krabici, ktora je obalena 2cm hrubym polystyrenom, cidlo je v meteo budke. Oboje su od seba cca 30m vzduchom, takze stratu signalu vylucujem.
Ked pozeram log z WDcka, su v nom zaujimave skutocnosti.
Ak si vsimnete, stlpec pod ktorym je oranzova bodka je hodina a cas merania. Cervenou je znazornena teplota. Teplota o 17:24 bola 0.3°C. O minutu nato, teplota klesla na -0.6°C, modrou vlhkost poskocila z 31% na 46%. O dalsiu minutu bola uz teplota -1.6°C (pokles 1°C za minutu je hlupost) a vlhkost sa dostala na hodnotu 76%.
Takyto razantny skok teploty urcite nebol, nakolko klesanie teploty po obnove merania je uz pomale, prirodzene, rovnako aj vlhkost. Vietor (zelena), tlak, vnutorna teplota po cely cas pracoval ako ma, takze mozem vylucit chybu v konzole.
Stretol sa stym niekto? Zaseknutie vlhkosti pod -10°C uz ignorujem..
Kupovane u Garni meteo. UV cidlo som uz raz reklamoval, teraz zacalo blbnut teplotne cidlo a po novom nepracuje uz ani zrazkomer, konzola ho nenajde, takze nefunguje (druhy zrazkomer k inej wmrs200 konzola najde).. Neviem, ale cakal som trosku vacsiu kvalitu.. A dalsi proble, ako reklamovat, lebo posielat z SK do CZ, cakat teoretickych 31dni + zase postou cesta do SK.. O tolke udaje si prist nemopzem dovolit