weatherlink

Otázky, doporučení a řešení problémů týkajících se programového vybavení meteostanic (software / firmware)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
tibore
Příspěvky: 5
Registrován: 30 srp 2010, 14:14
Meteostanice: vantage vue

weatherlink

Příspěvek od tibore » 24 led 2011, 13:10

Dobrý deň, ospravedlňujem sa za založenie novej témy, nevedel som ako vložiť otázku do fóra.
Chcel by som vás poprosiť o radu pri nasledovnom probléme: po zmene archivačného intervalu v programe weatherlink mi software hlási "error setting archive interval" a nezapisuje mi dáta do databázy. Bulletin funguje pritom normálne. Ďakujem za pomoc.

Uživatelský avatar
Jan Pícha
Příspěvky: 463
Registrován: 28 kvě 2007, 18:07
Meteostanice: Davis VP2 6152C
Bydliště: Střelná u Teplic 323 m.n.m.
Kontaktovat uživatele:

Re: weatherlink

Příspěvek od Jan Pícha » 24 led 2011, 16:41

To mi dělalo taky, pomohl reset meteostanice.
Pěkný den z Teplicka :-)

tibore
Příspěvky: 5
Registrován: 30 srp 2010, 14:14
Meteostanice: vantage vue

Re: weatherlink

Příspěvek od tibore » 24 led 2011, 20:20

Žiaľ ani reset konzoly (vytiahnutie batérií a odpojenie od zdroja) nepomohol. Dáta sa naďalej nezapisujú a software hlási "Error setting archive interval" :(

Uživatelský avatar
Jan Pícha
Příspěvky: 463
Registrován: 28 kvě 2007, 18:07
Meteostanice: Davis VP2 6152C
Bydliště: Střelná u Teplic 323 m.n.m.
Kontaktovat uživatele:

Re: weatherlink

Příspěvek od Jan Pícha » 24 led 2011, 20:43

Tak to je divné.Zkus ještě změnit interval ukládání dat na interval třeba po minutě.
Pěkný den z Teplicka :-)

tibore
Příspěvky: 5
Registrován: 30 srp 2010, 14:14
Meteostanice: vantage vue

Re: weatherlink

Příspěvek od tibore » 24 led 2011, 20:57

Po ďalšom resete a zmene intervalu sa už dáta ukladajú, ale naďalej trvalo vypisuje "error..."

Uživatelský avatar
www.novapec.cz
Příspěvky: 103
Registrován: 28 úno 2010, 21:01
Meteostanice: Davis Vantage Pro2+ FARC
Kontaktovat uživatele:

Re: weatherlink

Příspěvek od www.novapec.cz » 27 bře 2011, 01:06

Vyšla nová verze WEATHERLINKu. Nyní verze 5.9.3
Nové funkce:
What's new in 5.9.3
-Added support for importing Envoy8X data.
-Further increased timeout value to eliminate "Error setting archive interval" bug.
Stahujte zde (11MB):
http://www.davisnet.com/support/weather ... ll_593.exe
Meteorologická stanice DAVIS VANTAGE PRO 2+ FARC s webovou kamerou. Více na www.novapec.cz

Uživatelský avatar
Jan Pícha
Příspěvky: 463
Registrován: 28 kvě 2007, 18:07
Meteostanice: Davis VP2 6152C
Bydliště: Střelná u Teplic 323 m.n.m.
Kontaktovat uživatele:

Re: weatherlink

Příspěvek od Jan Pícha » 27 bře 2011, 21:46

Radši nic stahovat nebudu, minule mi to tu udělalo pěknou paseku.Jinak teda by mohli konečně vydat verzi, která zapisuje denní extrémy v tlaku + vlhkosti do NOAA možná i Rain rate, to mi dost chybí.
Pěkný den z Teplicka :-)

Uživatelský avatar
www.novapec.cz
Příspěvky: 103
Registrován: 28 úno 2010, 21:01
Meteostanice: Davis Vantage Pro2+ FARC
Kontaktovat uživatele:

Re: weatherlink

Příspěvek od www.novapec.cz » 28 bře 2011, 23:27

Jan Pícha píše:Radši nic stahovat nebudu, minule mi to tu udělalo pěknou paseku.Jinak teda by mohli konečně vydat verzi, která zapisuje denní extrémy v tlaku + vlhkosti do NOAA možná i Rain rate, to mi dost chybí.
Existuje aplikace do WL, která Ti ukáže v NOAA sluneční svit, extrémy v tlaku + vlhkosti + Rain rate atd. Celkem tam jde nastavit cca 60 parametrů, které si můžeš v NOAA zobrazovat.
Odkaz: http://www.prodata.nildram.co.uk/
Bohužel, moc neumím anglicky tak asi někde dělám chybu a nejde mi to. :(

Foto integrace dat do WL- NOAA
Přílohy
wlrex.gif
Meteorologická stanice DAVIS VANTAGE PRO 2+ FARC s webovou kamerou. Více na www.novapec.cz

Uživatelský avatar
Jakub Vaclavovice
Příspěvky: 281
Registrován: 22 led 2008, 19:54
Meteostanice: Davis Vantage Pro2
Bydliště: Václavovice u Frýdku-Místku 289m.n.m
Kontaktovat uživatele:

Re: weatherlink

Příspěvek od Jakub Vaclavovice » 25 črc 2011, 21:21

Potřeboval bych poradit. Dnes jsem musel odinstalovat a znova nainstalovat WL. Abych nepřišel o data přenesl jsem si wlk. soubory a při nové instalaci je vložil do složky. Po načtení se mi načetly všechny měsíce kromě momentalního července. Nevíte někdo co stím? Předem díky za radu.

Uživatelský avatar
www.novapec.cz
Příspěvky: 103
Registrován: 28 úno 2010, 21:01
Meteostanice: Davis Vantage Pro2+ FARC
Kontaktovat uživatele:

Re: weatherlink

Příspěvek od www.novapec.cz » 13 dub 2012, 09:53

Vyšla nová verze WEATHERLINKu verze 6.0.0
http://www.davisnet.com/support/weather ... _sftwr.asp
Meteorologická stanice DAVIS VANTAGE PRO 2+ FARC s webovou kamerou. Více na www.novapec.cz

marek
Příspěvky: 25
Registrován: 24 úno 2012, 00:38
Meteostanice: Davis VP2 6152EU
Bydliště: Krupina-293m.n.m., Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: weatherlink

Příspěvek od marek » 04 pro 2012, 21:55

da sa niekde v Weatherlinku dopisať sneženie? a výška snehu? hladal som a nič nevidim, verzia 6.0.2
http://www.krupina-meteo.wz.sk
<center>
<a href="http://www.krupina-meteo.wz.sk/" target="_blank">
<img src="http://www.krupina-meteo.wz.sk/banner.php" border="0" /></a>
</center>

Odpovědět

Zpět na „Meteostanice - software“