Typ čidla teploty a vlhkosti - WS 2300

Informace, dotazy a rady týkající se provozu meteostanice WS 2300

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
bimbo
Příspěvky: 32
Registrován: 03 zář 2005, 16:05
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Typ čidla teploty a vlhkosti - WS 2300

Příspěvek od bimbo » 07 zář 2005, 15:48

Nevite prosim nekdo, jake cidlo teploty a vlhkosti je pouzito v WS-2300 - diky

jirkapocatky
Příspěvky: 257
Registrován: 26 čer 2005, 07:48
Meteostanice: Davis VP2+
Bydliště: Počátky-Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Re: WS-2300 cidlo teploty a vlhkosti

Příspěvek od jirkapocatky » 07 zář 2005, 20:24

bimbo píše:Nevite prosim nekdo, jake cidlo teploty a vlhkosti je pouzito v WS-2300 - diky
Nevím jestli vím něco víc než ty,ale pro jistotu se zeptám co máš na mysli svou otázkou? Myslíš nějaké speciální označení použité elektroniky?
614 m.n.m. stanice VP2+, WS2300,soft WD 24/7 non-stop Obrázek
Skype jméno " jirkapocatky1"

Uživatelský avatar
bimbo
Příspěvky: 32
Registrován: 03 zář 2005, 16:05
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Re: WS-2300 cidlo teploty a vlhkosti

Příspěvek od bimbo » 08 zář 2005, 15:01

jirkapocatky píše:
bimbo píše:Nevite prosim nekdo, jake cidlo teploty a vlhkosti je pouzito v WS-2300 - diky
Nevím jestli vím něco víc než ty,ale pro jistotu se zeptám co máš na mysli svou otázkou? Myslíš nějaké speciální označení použité elektroniky?
Mam stanici WS-2300 - z bazaru a nejde tam cidlo venkovni teploty a vlhkosti - a chtel bych se pokusit ji spravit - ale zatim nevim, jake cidlo tam je... aby jsme se ho pokusil sehnat, ci dal nahradu

jirkapocatky
Příspěvky: 257
Registrován: 26 čer 2005, 07:48
Meteostanice: Davis VP2+
Bydliště: Počátky-Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Re: WS-2300 cidlo teploty a vlhkosti

Příspěvek od jirkapocatky » 08 zář 2005, 21:30

bimbo píše:
jirkapocatky píše:
bimbo píše:Nevite prosim nekdo, jake cidlo teploty a vlhkosti je pouzito v WS-2300 - diky
Nevím jestli vím něco víc než ty,ale pro jistotu se zeptám co máš na mysli svou otázkou? Myslíš nějaké speciální označení použité elektroniky?
Mam stanici WS-2300 - z bazaru a nejde tam cidlo venkovni teploty a vlhkosti - a chtel bych se pokusit ji spravit - ale zatim nevim, jake cidlo tam je... aby jsme se ho pokusil sehnat, ci dal nahradu
Aha jestli tomu rozumím,ptáš se obecně na konkrétní použitý druh čidla,kterých asi existuje podle způsobu měření několik.No a podle vizuální kontroly to jako zdatný elektro odborník nepoznáš?
Nebylo by tedy vhodný napsat buď nějakému českému prodejci-např. http://www.hifishop.cz nebo přímo výrobci?
Jinak opravdu asi nepomůžu. Jirka
614 m.n.m. stanice VP2+, WS2300,soft WD 24/7 non-stop Obrázek
Skype jméno " jirkapocatky1"

Uživatelský avatar
bimbo
Příspěvky: 32
Registrován: 03 zář 2005, 16:05
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Re: WS-2300 cidlo teploty a vlhkosti

Příspěvek od bimbo » 09 zář 2005, 17:47

Tak nakonec jsme vymontoval vnitrni cidlo a po dnu trapeni jsme ho rozchodil jako venkovni cidlo..

jirkapocatky
Příspěvky: 257
Registrován: 26 čer 2005, 07:48
Meteostanice: Davis VP2+
Bydliště: Počátky-Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Re: WS-2300 cidlo teploty a vlhkosti

Příspěvek od jirkapocatky » 09 zář 2005, 19:31

bimbo píše:Tak nakonec jsme vymontoval vnitrni cidlo a po dnu trapeni jsme ho rozchodil jako venkovni cidlo..
Velmi originální řešení,ale jako nouzovka dobrý nápad :wink:
614 m.n.m. stanice VP2+, WS2300,soft WD 24/7 non-stop Obrázek
Skype jméno " jirkapocatky1"

Uživatelský avatar
bimbo
Příspěvky: 32
Registrován: 03 zář 2005, 16:05
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Re: WS-2300 cidlo teploty a vlhkosti

Příspěvek od bimbo » 09 zář 2005, 21:06

jirkapocatky píše:Velmi originální řešení,ale jako nouzovka dobrý nápad :wink:
to neni nouzovka ale spise trvale reseni :D - protoze vnitrni cidlo nejak nepotrebuju - teplomer mam hned vedle.

jen mi ted nesedi udaj vlhkosti - ale pravda.. jedno cidlo je na zahrade u stromu a od meteostanice mam provizorne na stozaru na strese.. a rozdil vlhkosti je velkej..

JeKyLL
Příspěvky: 61
Registrován: 21 srp 2006, 02:30
Bydliště: Kopřivnice 49N36 18E9 336m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JeKyLL » 25 zář 2006, 17:53

Ako vyzerá to čidlo po otvorení?
Je to toto?

http://sensirion.com/en/02_sensors/03_h ... ensors.htm

alebo je temp a humidity oddelené? (A nie je to potom sensirion.)

Odpovědět

Zpět na „Meteostanice WS 2300“